Steeds vaker zoeken mensen op internet naar informatie over producten en diensten. Ook maken mensen meer gebruik van de informatie mogelijkheden die het internet biedt. Daarbij groeit  het vertrouwen van de klant om producten en diensten te bestellen en te betalen via het Internet.

Met een website bent u 24 uur per dag bereikbaar. Voor veel mensen is de drempel makkelijke te nemen dan direct telefonisch contact op nemen of naar de winkel te stappen.

Ook als u niet direct een product te verkopen heeft maar wel informatie wil verstrekken aan uw klanten, leden, patiënten enz. is het Internet een ideaal medium. Uw informatie is direct beschikbaar, u hoeft geen mailings, telefoontjes en anderen vormen van communicatie te doen.

Een bijkomend voordeel is dat uw naamsbekendheid wordt vergroot bij een grotere doelgroep zonder dat u veel investeringskosten kwijt bent.

Wat bieden wij?

SchefferDMD bouwt en restyled zowel low budget websites (HTML) als geavanceerde websites met een hoge kwaliteitswaarde. Denk hierbij aan:

  • Webshops
  • Advertentie sites
  • Informatie sites
  • Enz., enz.

Onze sites zijn(wanneer u dat wilt) eenvoudig zelf onderhouden. Er is geen  programmeerkennis vereist.

Onze tarieven zijn opgebouwd via zogenaamde bouwsteentjes. Onder de knop ‘tarieven’ kunt uzelf door het kiezen van de bouwsteentjes uw tarief bepalen.
Bij ons geen verassingen als het gaat om de tarieven.

Vragen?

Wij zitten voor u klaar om vrijblijvend met u mee te denken!! (Klik hier voor contact)